Türker İnanoğlu İlkokulu
ÇENGELDERE MAH. ŞEHZADE CAD. GÜNDOĞDU NENE HATUN İLKOKULU ANA SINIFI BİNASI BLOK NO 1/3 İÇ KAPI NO 1 BEYKOZ / İSTANBUL
.

VİZYON

Yetiştirmiş olduğu ögrencilerle ve oluşturduğu eğitim geleneği ile ülkemizin iftihar ettiği bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Öğrencilerimize kapasitelerini ve yeteneklerini sonuna kadar kullandırarak, ülkemizin ve insanlığın ihtiyacı olan üstün bilgi, beceri, tutum ve karakter özelliklerine sahip nesiller yetiştirmek.

BAŞARILAR

Kütüphane Kitap Sayısı :120
Öğretim Şekli :Öğlenci. Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında Gündoğdu Nene Hatun İlkokulu binasında misafir okul olarak faaliyet göstermektedir.

Öğretim Şekli

Servis Bilgisi

Tüm öğrencilerimiz ikamet ettikleri Baklacı Mahallesi ile okulumuz arasında okul servisleri ile okula gelmektedir.

Beykoz Merkezine 13,2 km. mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çavuşbaşı beldesi bölgesinde bulunmaktadır.

Proje Çalışmaları

Teknofest- 2024 Dilimizin Zenginlikleri Projesi Okulum Temiz Projesi Yeşil Okul Projesi